Taxi Zeist

Uw Taxi Utrecht: Een veilige taxiservice voor Zeist en omstreken

Uw Taxi Utrecht biedt u een eerlijk geprijsde en professionele taxiservice,

waarbij u verzekerd kunt zijn van veilig en comfortabel vervoer. Wij zijn een jong en enthousiast taxibedrijf en hebben in de jaren dat wij op dit gebied werkzaam zijn een goede naam kunnen opbouwen in de taxiwereld. Bij ons is de klant nog altijd koning en wij leveren een correcte service en zorgen er voor dat u op de juiste tijd op de plaats van bestemming wordt afgezet.

Uw Taxi in Zeist

  • Veilig & betrouwbaar

  • Correct en punctueel

  • Eerlijk geprijsd

  • Altijd bereid tot het zetten van een extra stap

Taxi Zeist
Reserveer direct

Van Zeist – naar Schiphol € 70.-
Van Zeist
– naar Utrecht € 35,-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Uw Taxi Utrecht in Zeist: Service met een gouden randje

Als u ons belt staan wij direct voor u klaar. Dus ook in het weekend, tijdens de feestdagen, of midden in de nacht. U kunt te allen tijde, 24/7 een beroep op ons doen. Wij hebben altijd wel een chauffeur dicht bij u in de buurt en zorgen er voor dat wij u op de afgesproken tijd afhalen en op uw plaats van bestemming brengen. Heeft u misschien extra hulp nodig met bijvoorbeeld zware koffers of bent u moeilijk ter been? Wij helpen u graag en zorgen er voor dat u een zorgeloze rit zult hebben.

U kunt ons ook bereiken via ons inschrijfformulier op onze contact pagina, of met WhatsApp.

Voor een helder prijzenoverzicht verwijzen wij u naar onze tarievenpagina.  U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldige betaalmogelijkheden zoals met een Credit Card of bankpas, en wij kunnen u desgewenst een factuur geven.

Wat kunt u van Uw Taxi in Zeist verwachten?

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.