Taxi Utrecht Schiphol

Uw Taxi Utrecht rijdt direct op Schiphol

Op de weg van Utrecht naar Schiphol is het doorgaans een drukte van jewelste.

Het is tenslotte een van de meest gebruikte wegen in Nederland. Er staan dagelijks schrikbarende files en u moet uw rit altijd goed inplannen om op tijd op Schiphol aan te komen. Niet bepaald bevorderlijk voor uw rust als uw vliegtocht nog niet eens begonnen is. Uw Taxi Utrecht ontneemt u de zorg en rijdt u veilig door het verkeer naar de luchthaven.

Bij Uw Taxi Utrecht Schiphol kunt u ook terecht voor:

Waarom Uw Taxi Utrecht?

  • Uitstekende taxivoorzieningen

  • Goed uitgerust op reis

  • Van uw deur tot aan de vertrekhal

  • Geen problemen met parkeren

  • Busjes of luxe taxi’s

  • Correct, punctueel en veilig

  • Schiphol ophaal Picup service

Wij hebben een groot netwerk van medewerkers en staan op de afgesproken tijd bij u voor de deur. Wij doen het werk terwijl u uw reis met een goed gevoel kunt beginnen.

Taxi Utrecht Schiphol
Reserveer direct

Van Utrecht – naar Schiphol € 60.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Het plannen van een rit tussen Utrecht en Schiphol

Bij het plannen van uw reis en de reservering met de taxi is het verstandig om het zo uit te werken dat u voor een Europese vlucht zo’n 2 uur van tevoren op Schiphol aanwezig bent. Voor een intercontinentale vlucht raadt Schiphol zelf aan om 3 uur voor de vlucht op de luchthaven aan te komen. De chauffeurs van Uw Taxi zijn goed bekend met de omstandigheden op de weg en zullen u zeker inlichten over problemen op de weg.

Meer weten

U kunt direct telefonisch, via onze website, of via WhatsApp uw reservering maken. Mocht u andere vragen hebben dan helpen wij u graag verder. U bent bij ons van harte welkom.

Taxi Utrecht Schiphol