Privé Chauffeur

Een privé chauffeur nodig?

Dat kan bij Uw Taxi Utrecht

Soms is het fijn om een privé chauffeur in te huren. U bepaalt het plan en wij zorgen er voor dat u op tijd en met het grootst mogelijke gemak naar al uw verschillende afspraken of evenementen wordt gereden. Behalve dat wij er voor zorgen dat u in een uiterst comfortabele taxi wordt rondgereden, heeft u ook de mogelijkheid om van onze cabine een reizend kantoor te  maken en uw directe zaken goed voor te bereiden. En, zeker niet onbelangrijk, het gebruik van een privé chauffeur straalt een zekere professionaliteit en betrouwbaarheid uit, iets dat in bepaalde gevallen net nodig kan zijn bij uw onderhandelingen of zaken.

Met een deze dienst van Uw Taxi Utrecht worden u de randzaken uit handen genomen zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren of juist even tot rust kunt  komen als in een oase tijdens uw drukke dag. Ontvangt u een belangrijke klant, bijvoorbeeld op Schiphol, dan zorgen wij er voor dat deze prima ontvangen wordt en naar uw kantoor of huis vervoerd wordt.

Waarom Uw Taxi Utrecht

  • Groot wagenpark met luxe taxi’s

  • Goed geklede en professionele bestuurders

  • Comfortabel en veilig

Privé Chauffeur taxi
Reserveer direct

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Te duur?

Een privé chauffeur hoeft echt geen kapitaal te kosten, vooral niet als u er aan denkt dat u gedurende het reizen gewoon kunt blijven werken. Wij maken altijd duidelijke prijsafspraken en werken met eerlijke prijzen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid, neem dan telefonisch contact met ons op. U bent van harte welkom.

Tenslotte

Soms kan het gebeuren dat u om wat voor reden dan ook, liever niet zelf rijdt. Een glas wijn teveel tijdens een receptie kan vervelende gevolgen hebben. In dat geval rijdt een chauffeur van Uw Taxi Utrecht u met uw eigen auto naar huis. Wij komen dan met twee chauffeurs zodat een van hen in uw auto kan overstappen om u veilig thuis te brengen.