Taxi IJsselstein

Uw Taxi Utrecht in IJsselstein: Correct, veilig en snel

Onze taxiservice richt zich sinds kort ook op IJsselstein en haar omgeving.

Wij zijn een enthousiast taxibedrijf dat u met veel plezier en voor een eerlijke prijs van A naar B rijdt. Heeft u voorkeur voor een bepaalde taxi, gaat het om een groepsuitje, of is het belangrijk dat u zakelijk overkomt? Laat ons uw wensen weten, want wij hebben de juiste oplossing ongetwijfeld voorhanden. Veiligheid en comfort staan bij ons altijd voorop en wij doen ons uiterste best om u zonder poespas en gedoe op tijd op de plaats van bestemming af te zetten of op te halen.

Uw Taxi IJsselstein

  • Uiterst ervaren

  • Veilig en betrouwbaar

  • Fatsoenlijke chauffeurs

  • Duidelijke en eerlijke prijzen

  • Schappelijk

Taxi IJsselstein
Reserveer direct

Van Ijsselstein – naar Schiphol € 70.-
Van Ijsselstein
– naar Utrecht € 35,-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Taxi IJsselstein doet meer

Bij Uw Taxi Utrecht in IJsselstein kunt u voor alle mogelijke vormen van vervoer terecht.

Onze taxi’s rijden bijvoorbeeld bijna dagelijks naar de verschillende luchthavens, inclusief een luchthaven in bijvoorbeeld België of Duitsland.

Misschien gaat het u om een avondje uit maar er is geen Bob aanwezig? Uw Taxi Utrecht is uw veilige Bob. Ook het inhuren van een privé chauffeur voor meerdere dagen behoort tot de mogelijkheden, en tenslotte kunt u ook bij Uw Taxi Utrecht in IJsselstein terecht voor het gebruik van de Regio Taxi.

Uw kind veilig naar school met Uw Taxi Utrecht. Niet ieder kan naar de school bij hem of haar in de buurt. Leerlingenvervoer is een goede oplossing voor kinderen die niet zelfstandig naar hun eigen school kunnen reizen.

Tenslotte:

Uw taxi staat 24/7 voor u klaar. Dus ook op kerstavond, zondag nacht, of om 4 uur ‘s-morgens. Wij proberen net dat kleine beetje extra te leveren dat het verschil maakt tussen een onpersoonlijk ritje dat u maar liever zo snel mogelijk vergeet en een plezierige tocht die bijdraagt tot een succesvolle en geslaagde dag.

Uw Taxi Utrecht levert ook een koeriersdienst. Papieren vergeten? Een klus waar haast bij is? Belt u gerust. Wij helpen u graag.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op.
U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Contact