Diensten van Uw taxi Utrecht

Diensten

Woont u in de omgeving van Utrecht en bent u op zoek naar een voordelig en professioneel taxibedrijf?

Dan bent u bij Uw Taxi Nederland aan het juiste adres. Zo verzorgen wij taxiritten van en naar het station, ziekenhuisvervoer, luchthavenvervoer, groepsvervoer en tot slot koeriersdiensten. Wij zorgen ervoor dat wij op het afgesproken tijdstip voor uw deur of op de afgesproken locatie staan. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken om een taxi te reserveren in Utrecht. Naast het aanbieden van een scherpe prijs staat kwaliteit ook hoog bij ons in het vaandel.

Privé chauffeur

Voor het zakelijk vervoer beschikt Uw Taxi Utrecht over een aantal zeer luxe auto’s en bussen. Wilt u voor een of meerdere dagen vervoerd worden in uw eigen auto? Uw Taxi Utrecht kan dat voor u regelen..

Leer meer

Taxi luchthavens

Voor taxivervoer van en naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport in Nederland en luchthavens in Duitsland en België kunt u uiteraard ook bij ons terecht..

Leer meer

Zakelijk vervoer

Uw Taxi Utrecht staat ook voor u klaar als het gaat om zakelijk vervoer. Vervoer van uw buitenlandse zakenrelaties, werknemers die i.v.m. ziekte tijdelijk woon-werk vervoer nodig hebben of als u als ondernemer zelf vervoerd wilt worden.

Leer meer

Ziekenhuisvervoer

Ziekenvervoer gaat veel verder dan alleen het intrappen van het gaspedaal, maar vraagt om een iets andere aanpak dan een gewone taxirit. Nog meer dan bij een gewone rit is het nodig om met aandacht en voorzichtigheid te werk te gaan..

Leer meer

Groepsvervoer

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en daarom kunt u voor groepsvervoer bij Uw Taxi Utrecht terecht. Een dagje uit met familie of vrienden? Samen naar een concert, de disco of een bijeenkomst?

Leer meer

Koeriersdiensten

Bij Uw Taxi Utrecht kunt u ook terecht voor een koeriersdienst. Wij bezorgen pakketten voordelig, vlot en correct op de juiste bestemming. Documenten, reserveonderdelen, monsters, een belangrijk iets voor een klant, het kan allemaal…

Leer meer

Leerlingenvervoer

Uw kind veilig naar school met Uw Taxi Utrecht. Niet ieder kan naar de school bij hem of haar in de buurt. Leerlingenvervoer is een goede oplossing voor kinderen die niet zelfstandig naar hun eigen school kunnen reizen.

Leer meer

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op