Taxi Houten

Uw Taxi Houten: Snel, betrouwbaar en veilig

Uw Taxi in Houten is een jong, gerenommeerd taxibedrijf

waarbij u verzekerd bent van een comfortabele en veilige rit naar uw bestemming. Al het ongemak wordt u uit handen genomen en alles is afgestemd op uw behoeften. U moet misschien van Houten naar een drukke wijk in Utrecht en dat tijdens de spits. Dat is geen pretje, maar onze chauffeurs doen er alles aan om u toch zo snel mogelijk op uw bestemming af te zetten. Met betrekking tot de veiligheid worden de kantjes er echter niet afgelopen. Gaat het u om een rit naar een luchthaven, of om ziekenvervoer? Alles is mogelijk.

Uw Taxi in Houten

  • Veilig, betrouwbaar en snel

  • Correct en punctueel

  • Eerlijk geprijsd

  • Uitsluitend gediplomeerde chauffeurs

  • Engelstalige chauffeurs mogelijk

Taxi Houten
Reserveer direct

Van Houten-naar Utrecht € 35.-

Van Houten-naar Schiphol € 75.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Hoe werkt het?

Eenvoudig genoeg. Het enige wat u moet doen is ons bellen, dan staan wij op de afgesproken tijd voor uw deur. Daarna hoeft u alleen nog maar te genieten van de rit, want onze chauffeurs nemen u al het werk uit handen. U kunt ons ook bereiken via ons formulier op de website of via de WhatsApp. Wij maken duidelijke prijsafspraken, altijd volgens de wettelijke normen voor de prijzen van een taxi.

Voor een helder prijzenoverzicht verwijzen wij u naar onze tarievenpagina. U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldende betaalmogelijkheden zoals met een Credit Card of bankpas, en wij kunnen u een factuur geven.

Wat doet Uw Taxi in Houten allemaal?

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Contact