Koeriersdiensten

koeriersdiensten van Uw Taxi Utrecht

Bij Uw Taxi Utrecht kunt u ook terecht voor een koeriersdienst.

Wij bezorgen pakketten voordelig, vlot en correct op de juiste bestemming. Documenten, reserveonderdelen, monsters, een belangrijk iets voor een klant, het kan allemaal. Indien nodig bezorgen wij ook buiten Nederland.

Waarom Uw Taxi Utrecht als koeriersdiensten?

Waarom zou u een pakje laten bezorgen door Uw Taxi Utrecht en bijvoorbeeld niet door PostNL of een dergelijke onderneming? Onze dienstverlening komt van pas als er snel en direct gehandeld moet worden. Misschien ontbreken er nog belangrijke documenten tijdens een zakenvergadering in een andere stad, moet er met spoed een product worden afgeleverd bij een klant, of komt u er tot uw ontzetting achter dat uw collega op Schiphol staat, maar zijn paspoort vergeten is. U kunt bij op ons rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

Uw Taxi Utrecht:

  • 24/7 tot uw beschikking

  • Vlot, veilig en correct

  • Uw zending – onze aangelegenheid

  • Vaste kilometerprijzen

  • Geen onaangename verrassingen achteraf

  • Groot wagenpark, dus altijd snel bij u aanwezig

Reserveer direct

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Prijzenoverzicht

Voor een helder prijzenoverzicht verwijzen wij u naar onze tarievenpagina. U kunt bij ons eenvoudig betalen met alle geldende betaalmogelijkheden zoals met een Credit Card of bankpas, en wij voorzien u van een factuur.

Zie tarieven

Meer weten over koeriersdiensten

Heeft u nog vragen of andere noden met betrekking tot onze koeriersdienst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.