Taxi Bilthoven

Uw Taxi in Bilthoven: Een bedrijf met een hart voor de klant

Uw Taxi in Bilthoven biedt een veilige en betrouwbare taxi service

in de regio voor al die momenten waarop u een taxi nodig mocht hebben. Onze taxi’s zijn altijd goed onderhouden, onze chauffeurs ervaren en professioneel opgeleid. Wij brengen u stipt op tijd veilig naar uw bestemming en altijd voor een eerlijke prijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Uw Taxi in Bilthoven: gedegen service

  • Professioneel opgeleide chauffeurs

  • Snel, veilig en met kennis van zaken

  • 24/7 telefonisch bereikbaar

  • Eerlijke prijzen

  • Stipt en punctueel

  • Groot aanbod van taxi’s

Taxi Bilthoven
Reserveer direct

Van Bilthoven -naar Utrecht € 30.-

Van Bilthoven -naar Schiphol € 70.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Wij gaan net even een stapje verder

Bij Uw Taxi in Bilthoven hechten we er veel waarde aan dat u als klant met een tevreden gevoel op de plaats van bestemming kunt worden afgezet. Het blijkt uit de praktijk dat de mond tot mond reclame vaak de beste vorm van adverteren is, waaruit volgt hoe belangrijk het is dat wij u als klant zoveel mogelijk tegemoet komen. Staan er zware koffers op de derde verdieping? Heeft u hulp nodig bij het in- en uitstappen? Het zijn maar kleine dingen, maar ze horen er allemaal bij om u het gevoel te geven dat u bij ons wel goed zit.

Meer weten?

Naast telefonisch contact kunt ons ook bereiken via WhatsApp of door het invullen van het reserveringsformulier op onze site. Om een idee te krijgen van de vastgestelde tarieven verwijzen wij u naar onze tarievenpagina. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Bekijk onze tarieven