Taxi Utrecht Amsterdam

Van Utrecht naar Amsterdam met Uw Taxi Utrecht

Bij Uw Taxi Utrecht kunt u tegen een speciaal tarief direct naar Amsterdam.

Onze hoofdstad is een prachtige en bruisende stad, maar niet een waar het nu zo gemakkelijk is om overal met uw eigen auto te komen. De parkeerkosten zijn hoog en als u de weg niet goed kent zit u al snel verkeerd. De chauffeurs van Uw Taxi Utrecht maken het eenvoudig.

Heeft u een belangrijke zakenbespreking in het hartje van Amsterdam, of wilt u met familie of vrienden een dagje uit, maar rijdt u zelf  liever niet, dan biedt Uw Taxi Utrecht een eenvoudige oplossing.

Taxi Utrecht Amsterdam

Waarom Uw Taxi Utrecht?

  • Altijd telefonisch bereikbaar, 24/7

  • Uitsluitend gediplomeerde en professionele chauffeurs

  • Altijd een Engels sprekende chauffeur!

  • Eerlijke en transparante prijzen

  • Luxe taxi’s en comfortabele busjes

  • Vriendelijke service

  • Veiligheid boven alles

Wij staan op elk moment van de dag voor u klaar. ‘s-Ochtends vroeg, ‘s-avonds laat of midden in de nacht, wij brengen u veilig naar uw bestemming thuis in Utrecht of naar Amsterdam.

Taxi Utrecht Amsterdam
Reserveer direct

Van Utrecht-naar Amsterdam € 75.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Uw Taxi Utrecht: Een bedrijf op wielen met hart voor de zaak

Heb je zin om een avond te stappen en geen BOB te zijn? Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruik maken om een discotheek of festival te bezoeken. Of het nu gaat om een individuele- of groepsaanvraag, wij helpen je graag. Ook zusterbedrijf Nightrider biedt disco- en evenementenvervoer. Vooral wanneer je met minder dan 4 personen een disco of evenement wilt bezoeken raden we je aan om even een bezoekje te brengen aan de site van Nightrider.

Onder shuttlevervoer verstaan we continu groepsvervoer van en naar vooraf bepaalde locaties. Denk bijvoorbeeld aan vervoer vanaf een parkeerlocatie naar een festival of vanaf een treinstation naar het centrum van een stad. Voor shuttlevervoer kunnen wij maatwerk oplossingen aanbieden, die volledig zijn afgestemd op de vervoerswensen van de opdrachtgever.

Naast reguliere taxidiensten, kunnen wij snel en vakkundig uw zendingen vervoeren, zowel lokaal als interlokaal en internationaal. We rijden desgewenst op alle landen binnen Europa, waarbij uw zending nauwgezet, via de kortste weg en in de kortst mogelijke tijd wordt bezorgd.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact