Leerlingenvervoer

Uw kind veilig naar school met Uw Taxi Utrecht

Niet ieder kan naar de school bij hem of haar in de buurt. Leerlingenvervoer is een goede oplossing voor kinderen die niet zelfstandig naar hun eigen school kunnen reizen. Uw Taxi Utrecht helpt u om uw kind naar een passende school te brengen, waar deze ook is.

Uw Taxi Utrecht heeft vriendelijke en deskundige chauffeurs in dienst die ervaring hebben met het vervoer van kinderen. Wij rijden in comfortabele en veilige bussen die speciaal zijn uitgerust voor het leerlingenvervoer. Waar mogelijk rijden wij ook een vaste route naar school. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw kind op tijd op school is én dat uw kind binnen een kwartier na schooltijd opgehaald is.

Het is voor u en uw kind van belang dat het leerlingenvervoer persoonlijk is. Om deze reden rijden wij zoveel als mogelijk met vaste chauffeurs. Onze chauffeurs helpen uw kind met in- en uitstappen en wachten altijd tot uw kind is opgevangen door u, een oppas, of door een docent.

Uw Taxi Utrecht is specialist in leerlingenvervoer

  • Uw kind comfortabel en veilig van en naar school

  • Flexibel, punctueel en correct

  • Ervaren en getrainde chauffeurs

  • Zoveel dezelfde vriendelijke chauffeur

  • Luxe en comfortabele voertuigen

  • Een vriendelijke klantenservice

Uw kind veilig naar school met Leerlingenvervoer
Reserveer direct

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Wat als mijn kind een lichamelijke beperking heeft?

Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om kinderen met lichamelijke beperkingen en comfortabel te vervoeren. De bussen zijn uitgerust met extra veiligheidsmaatregelen, zodat uw kind veilig op de plaats van bestemming aankomt. Helaas zijn de taxibussen niet geschikt voor rolstoelvervoer.

Mijn kind heeft een mentale beperking

Wij begrijpen dat uw kind behoefte heeft aan een vaste routine. Daarom proberen wij zoveel mogelijk om dezelfde chauffeurs in te zetten op onze ritten. Wij rijden zoveel mogelijk dezelfde routes en zorgen samen met u voor vaste rituelen rondom het in- en uitstappen. Op deze manier is de belasting van het reizen voor uw kind zo klein mogelijk.

Wisselende schooltijden, geen probleem!

Uw Taxi Utrecht zorgt ervoor dat uw kind altijd 15 minuten voor aanvang van de lessen op school aanwezig is. Ook halen wij uw kind binnen 15 minuten na einde van de lessen weer op. Het is uiteraard wel belangrijk dat wij tijdig weten wanneer uw kind gehaald of gebracht moet worden.

Meer weten

Wilt u meer weten over schoolvervoer door Uw Taxi Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u en uw kind graag! Wilt u meer weten over de vergoeding van leerlingenvervoer, neemt u dan contact op met uw gemeente.