Groepsvervoer

Groepsvervoer bij Uw Taxi Utrecht

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde

en daarom kunt u voor groepsvervoer bij Uw Taxi Utrecht terecht. Een dagje uit met familie of vrienden? Samen naar een concert, de disco of een bijeenkomst? In dat geval kan het handig zijn om gebruik te maken van een van onze busjes. Bij Uw Taxi Utrecht kunt u een comfortabele taxi bestellen met ruimte voor tenminste 8 personen. U wordt samen naar de plek van bestemming gebracht en eventueel weer opgehaald. Geen problemen met parkeren, u kunt op uw gemak genieten van een extra glaasje zonder angst voor een blaastest, en u wordt veilig door het verkeer geloodst. Omdat u kunt delen in de kosten betaalt u vaak een fractie van het bedrag voor  een individuele taxi.

Het is aan te raden ruim van tevoren een reservering te maken voor groepsvervoer. Ofschoon wij beschikken over een groot wagenpark wilt u niet voor de verrassing komen te staan dat u langer moet wachten dan gewenst is.

Waarom Uw Taxi Utrecht?

  • Grote comfortabele busjes voor groepsvervoer

  • Eerlijk geprijsd

  • Geen speciale hogere tarieven voor groepsvervoer

  • Betrouwbaar, stipt en punctueel

  • Goed opgeleide chauffeurs

  • Dag en nacht bereikbaar

Groepsvervoer Taxi utrecht
Reserveer direct

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Meer mogelijkheden

Gaat u op weg voor meerdere dagen, wilt u wel eens wat verder dan het park bij u in de buurt en zelf liever niet rijden? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt bij ons duidelijke reserveringen maken over de dagen en tijden waarop uw groep gereden wenst te worden.

Meer weten

Wilt u meer weten over deze vorm van dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom.