Taxi Leidsche Rijn

Uw Taxi Utrecht werkt nu ook in Leidsche Rijn

De Leidsche Rijn,

eigenlijk de verzamelnaam van een groot aantal nieuwbouwwijken, is een van de snelst groeiende wijken in Utrecht. Daar raak je dus gemakkelijk de weg kwijt, maar gelukkig kennen de chauffeurs van Uw Taxi in Leidsche Rijn het gebied als hun broekzak. Bij ons bent u verzekerd van een vlotte, correcte en vooral veilige service. Wij leiden u snel van begin- naar eindpunt. U heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Dienstverlening van Uw Taxi in Leidsche Rijn

  • Snel, punctueel en veilig

  • Altijd eerlijk geprijsd

  • Professionele chauffeurs

  • Klantvriendelijk

Taxi Leidsche Rijn
Reserveer direct

Van Leidsche Rijn-naar Utrecht € 30.-

Van Leidsche Rijn-naar Schiphol € 60.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Waarom kiezen voor Uw Taxi in Leidsche Rijn?

Bij ons bent u verzekerd van een comfortabele taxi die precies bij uw wensen aansluit. Zoekt u een busje voor een tocht met familie of vrienden, of gaat het u misschien om een rit naar het vliegveld waarbij tijd een uiterst belangrijke factor is? Uw Taxi in Leidsche Rijn biedt u een groot scala aan diensten. Ook regiovervoer of een snelle doch veilige rit naar het ziekenhuis… het hoort er allemaal bij. Klantvriendelijkheid is daarbij een van onze eerste uitgangspunten. Heeft u zware koffers of bent u misschien slecht ter been? Wij zorgen er voor dat u zonder problemen op tijd op uw bestemming aankomt.

Prijzen en tarieven

Voor een duidelijk overzicht van onze tarieven verwijzen wij u naar onze prijzenpagina. Wij rekenen nooit meer dan de wettelijk vastgelegde tarieven voor een rit met de taxi. U kunt bij ons met alle gangbare betaalmiddelen terecht.

Bekijk onze tarieven

Bij Uw Taxi Utrecht kunt u terecht voor:

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.