Taxi Bunnik

Uw Taxi in Bunnik: snel, veilig en doeltreffend

Uw Taxi in Bunnik is een uitstekend en goed bekend staand taxibedrijf.

Bij ons bent u verzekerd van een veilige en vlotte dienstverlening met oog voor de klant. Of het nu gaat om een korte rit in of rondom Bunnik of om een veel langere reis, wij staan 24 uur per dag, het hele jaar door, voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een groot scala aan mogelijkheden. Door ons grote netwerk aan vaste en gediplomeerde chauffeurs is er voor iedere denkbare situatie waar u een taxi voor nodig zult hebben altijd een gepaste oplossing.

Taxi Bunnik levert:

Taxi Bunnik
Reserveer direct

Van Bunnik-naar Utrecht € 30.-

Van Bunnik-naar Schiphol € 70.-

Wilt u een taxirit bij Uw Taxi Utrecht reserveren?

Dit is ook direct telefonisch of met WhatsApp mogelijk op

Waarom Uw Taxi in Bunnik?

Uw Taxi in Bunnik is een jong maar dynamisch bedrijf dat kan bogen op een grote en tevreden klantenkring. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, hebben een goede kennis van het stratennet en de omstandigheden op de weg, waarbij klantvriendelijkheid niet iets is dat zomaar even onder het tapijt wordt geschoven.

  • Altijd correct

  • Altijd behulpzaam

  • Stipt en punctueel

  • Goed en eerlijk geprijsd

Uw Taxi in Bunnik: Uw partner op de weg

Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar, dus ook ‘s-nachts. Ook tijdens een noodsituatie zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk veilig op de plaats van bestemming te brengen. Onze chauffeurs beschikken allemaal over de benodigde kennis van EHBO. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een bestuurder die ook de Engelse taal machtig is. Bij ons bent u altijd verzekerd van een comfortabele en veilige reis.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze verschillende diensten, neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

Contact