Met de Taxi in Utrecht

Met de taxi in Utrecht

Utrecht is een van de mooiste en gezelligste steden van het land. We kennen allemaal de Dom en de Oudegracht, maar ook buiten het centrum zijn er tal van mooie plekken. Denk aan Slot Zuylen en Amelisweerd.

Het verkeer in Utrecht

Helaas is het verkeer in Utrecht erg druk. Hierdoor is het niet altijd makkelijk is om van A naar B te komen. ’s Ochtends kan het lang duren voordat u vanuit wijken als Overvecht of Lunetten naar het centrum te komen. Ook naar de Uithof is het vaak aansluiten in de file. Het openbaar vervoer is soms een alternatief, maar u bent dan lang niet altijd verzekerd van een zitplaats.

Uiteraard kunt u altijd nog met de fiets. In de zomer wilt u echter niet bezweet aankomen op een vergadering. Ook als het regent of als het glad is, is het niet altijd een goed idee om met de fiets te reizen.

Taxi over de busbaan

Een taxi mag in Utrecht over de busbaan. Dit betekent dat u met de taxi op plekken kunt komen die u met de auto niet zo makkelijk kunt bereiken. Wilt u een terrasje pakken op het Neude? Met uw eigen auto is het moeilijk om in de buurt te komen. Een taxi kan u meestal tot de voordeur brengen. Omdat een taxi over de busbaan mag rijden, kunt u ook snel van Leidsche Rijn of Papendorp naar het centrum van de stad.

Met een taxi heeft u een snel en comfortabel alternatief om door Utrecht te reizen. Een taxichauffeur is bekend met de stad en weet slimme routes waarmee u de files kunt omzeilen. Bent u niet bekend in Utrecht, dan kan een taxichauffeur u van alles over de stad vertellen.

Met de taxi in Utrecht – een goede keuze?

De taxi is een van de snelste manieren om u te verplaatsen in Utrecht. De taxichauffeurs van Uw Taxi Utrecht weten de weg in de stad. Omdat zij ook over de busbaan mogen rijden, brengen zij u comfortabel van A naar B.

Zeker in een stad als Utrecht is een taxi een goed alternatief voor eigen vervoer. U kunt op uw gemak plaatsnemen in een mooie, comfortabele auto. Een ervaren en vriendelijke chauffeur brengt u naar de plaats van bestemming. In de auto kunt u nog wat werk doen of even ontspannen. Omdat u geen kosten maakt voor parkeren is een taxi onder de streep nauwelijks duurder dan een reis met eigen auto.